ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Τι είναι η Υπηρεσία Μεταφοράς;

Με πολύ λίγα λόγια, με την υπηρεσία μεταφοράς, σας δίνουμε την δυνατότητα να παραλάβουμε εμείς το σκύλο σας, να το μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση στο χώρο μας και αφού ολοκληρώσουμε την περιποίησή του, να σας το παραδώσουμε στον δικό σας χώρο. Όλα κανονίζονται κατόπιν συνεννόησης φυσικά και με χαμηλό κόστος.

Γιατί χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία;

Όλοι γνωρίζουμε πόσο λατρεύετε τον πιστό σας φίλο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο «λατρείας» όμως πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χρόνος για την φροντίδα του. Και δεν εννοούμε μόνο τις βολτίτσες, τα παιχνίδια, τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια που είναι απαραίτητα και μας χαροποιούν όλους. Υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές – ειδικές ανάγκες που αφορούν στον καλλωπισμό του και στην καλή του υγεία που θα το κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο χωρίς ενοχλήσεις.

Πόσες φορές λοιπόν έχετε αποφασίσει να κλείσετε ραντεβού για να χαρίσετε στον αγαπημένο σας σκύλο την φροντίδα ενός όμορφου κουρέματος με φιογκάκια, ενός ιδιαίτερου πεντικιούρ, ενός καλού πλυσίματος δοντιών και πολλές άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ στο Dog Grooming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι, μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά σκέφτεστε…

«Πότε έχω ελεύθερο χρόνο; Πρέπει να βρω και τον χρόνο για να το πάω και να το γυρίσω…και ο χρόνος του καλλωπισμού;»

Η υπηρεσία μεταφοράς που προσφέρουμε με πολύ χαμηλές χρεώσεις θα μπορούσαμε να πούμε πως λειτουργεί ως «ταξί σκύλων» με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του πιστού σας φίλου;

Μην ανησυχείτε για τίποτα. Εμπιστευτείτε μας.

Με την ίδια αγάπη που φροντίζουμε τα δικά σας τετράποδα, με την ίδια αγάπη φροντίζουμε και το αυτοκίνητο μεταφοράς τους.

Διαθέτουμε επαγγελματικό αυτοκίνητο το οποίο τηρεί τις προδιαγραφές για την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση του κατοικίδιού σας, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το άγχος σας, το οποίο άθελά σας μεταδίδετε στον αγαπημένο σας σκύλο αλλά και σε εμάς που προσπαθούμε να μην χάνουμε, για κανένα λόγο, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Το ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο διαθέτει ειδικό ελεύθερο χώρο χωρίς καθίσματα, διαθέτει ειδικές ζώνες σκύλων για την ασφάλειά τους και κλιματισμό για την ευχάριστη μεταφορά τους, ενώ υπάρχει μια αυστηρή διαδικασία ως προς την καθαρότητά του αφού καθαρίζεται και απολυμαίνεται πριν και μετά από κάθε μεταφορά.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας στην περίπτωση που υπάρχει θέμα χρόνου και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με την ειδική υπηρεσία μεταφοράς.

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι