ΥΠΗΡΕΣΙΑ: "ΠΛΥΣΙΜΟ ΔΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΤΟΜΑΤΟΣ"

Πλύσιμο Δοντιών Σκύλου

Τι είναι η Υπηρεσία Πλύσιμο δοντιών και αντισηπτικό στόματος;

Η περιποίηση των δοντιών σε ένα σκυλί – όπως και στον άνθρωπο – είναι πάρα πολύ σημαντική και πρέπει να ξεκινάει από πάρα πολύ νωρίς ακόμα κι αν δεν θεωρείται τόσο απαραίτητη κατά την νεαρή ηλικία.

Στην Dog Grooming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι, ξέροντας ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι και η πιο ευχάριστη για τους πιστούς μας φίλους, περιποιούμαστε τα δόντια χρησιμοποιώντας ειδικές οδοντόκρεμες με αντισηπτικούς παράγοντες φθόριο με μαλακές τρίχες και ενισχυμένη γεύση που είναι αρεστή στα σκυλιά, όπως μοσχάρι, κοτόπουλο κλπ.

Με σεβασμό απέναντι σε αυτά τα τετράποδα και με οδηγό την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας καταφέρνουμε να χαλαρώσουμε το σκυλί σας με ζεστές αγκαλιές και χάδια για να αποδεχτεί αυτή την διαδικασία. Εξάλλου η οδοντόβουρτσα είναι ειδικά σχεδιασμένη με μακρύ μπράτσο για να έχουμε απόσταση από το στόμα του και κάνουμε απαλές κυκλικές και κατακόρυφες κινήσεις. Όταν τελειώσουμε ψεκάζουμε με το ειδικό αντισηπτικό σπρέι στόματος που μπορεί να έχει και γεύση μέντας ή δυόσμου για καλύτερο αποτέλεσμα.

Διασφαλείστε λοιπόν την υγεία του σκύλου σας.

Πλύσιμο Δοντιών Σκύλου

Γιατί χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία;

Η υπηρεσία πλύσιμο δοντιών και αντισηπτικό στόματος, σας βγάζει από την δύσκολη θέση της περιποίησης για την στοματική υγεία του αγαπημένου σας τετράποδου, που είναι μια σύνθετη διαδικασία και απαιτεί γνώση και απεριόριστη υπομονή.

Η υγιεινή των δοντιών των πιστών μας φίλων είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την γενικότερη υγεία του και την ποιότητα της ζωής του.

Είναι μια δύσκολη διαδικασία για τους ιδιοκτήτες και γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν δεν καταφέρνουμε να περιποιηθούμε σωστά τα δόντια και το στόμα του σκύλου μας. Η μη ύπαρξη γερών δοντιών συντελεί στην στέρηση βιταμινών αφού δεν μπορούν να φάνε όλες τις τροφές, να μην γίνεται σωστά η πέψη με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται το στομάχι και το έντερο.

Τα σωστά προϊόντα για το πλύσιμο των δοντιών και την αντισηψία του στόματος σε καθημερινή βάση, σε περιπτώσεις στοματίτιδας και φλεγμονών αποτρέπει το σχηματισμό πλάκας και καταπολεμά τη δυσοσμία στόματος.

Η υπηρεσία πλύσιμο δοντιών και αντισηπτικό στόματος προσφέρεται από εμάς σε προσιτές τιμές. Χαμηλές χρεώσεις για όλους χωρίς να μειώνεται η ποιότητα των εργασιών μας.

Μην ανησυχείτε για τίποτα. Εμπιστευτείτε μας.
Διασφαλείστε την υγεία του σκύλου σας.
Όλα γίνονται γι αυτά τα υπέροχα πλασματάκια.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας στην περίπτωση που δεν μπορείτε να αναλάβετε ένα τέτοιο καθήκον, εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις

Πλύσιμο Δοντιών Σκύλου

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι