ΥΠΗΡΕΣΙΑ: "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΚΥΛΩΝ"

Φιλοξενία Σκύλων

Το να έχουμε ένα κατοικίδιο, όπως ένα πανέμορφο σκύλο, είναι μεγάλη η ευθύνη μας απέναντι στο ζώο αλλά και σε όλους. Θέλει την φροντίδα του, τα παιχνίδια του, θέλει την βόλτα του, τις ανάγκες του, θέλει εμάς δίπλα του. Αυτό, όσο κι αν μας ευχαριστεί δημιουργεί υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που πρέπει να διαχειριστούμε.

Κάποια στιγμή λοιπόν, έρχεται για όλους μας η ώρα που θέλουμε για λίγο να απαλλαγούμε γενικότερα από τις έγνοιες, τις σκοτούρες, τα τρεξίματα αλλά και όλες τις ευθύνες της καθημερινότητάς μας. Θέλουμε να φύγουμε, να πάμε κάποιο ταξίδι, να ξεσκάσουμε. Αφού λοιπόν το αποφασίσουμε ξαφνικά εμφανίζεται η ερώτηση «Τι κάνω με τον σκύλο μου;».

Πολλές φορές είναι δύσκολο να μας συντροφέψει ο αγαπημένος μας φίλος, ιδιαίτερα σε μακρινά ταξίδια. Ίσως υπάρχει περιορισμένος χώρος στο αυτοκίνητο, ίσως είναι δύσκολος ο προορισμός, ίσως δεν βρίσκουμε ξενοδοχείο που να δέχεται κατοικίδια, πολλά «ίσως» για τα οποία πρέπει να βρεθεί λύση ιδανική για όλους μα κυρίως για τον αγαπημένο σας σκύλο.

Η Dog Grooming μέσα σε όλες τις υπηρεσίες της, σας παρέχει και την υπηρεσία φιλοξενίας σκύλων.

Μια ζεστή φιλόξενη αγκαλιά και μάλιστα πριβέ, που σημαίνει ότι δεν μένει μαζί με όλα τα υπόλοιπα σαν κοπάδι, αλλά σε δικό του χώρο. Ακολουθούμε τις εντολές σας όσον αφορά στη διατροφή του, στις συνήθειές του, στην καθημερινότητά του αλλά και στην πιθανή φαρμακευτική αγωγή του. Φροντίζουμε για την καλή ψυχολογία του, την διασκέδασή του, την ευχαρίστησή του με σκοπό να μην νιώθει ότι το έχετε εγκαταλείψει.

Φιλοξενία Σκύλων

Πάντα έχουμε στη διάθεσή μας την κτηνιατρική βοήθεια από τον συνεργαζόμενο κτηνίατρο, εάν χρειαστεί, ενώ μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ανά πάσα στιγμή.

Το διάστημα φιλοξενίας ποικίλλει και εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε και για να «φιλοξενήσουμε» το σκύλο σας, σε προσιτές τιμές.

Επισκεφτείτε μας και διαπιστώστε μόνοι σας την ασφαλή και υπεύθυνη φιλοξενία που παρέχουμε για το αγαπημένο σας τετράποδο.

Φιλοξενία Σκύλων

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι

Κορονωιός και κατοικίδια

Διαβάστε περισσότερα...