ΥΠΗΡΕΣΙΑ: "ΜΠΑΝΙΟ – ΧΤΕΝΙΣΜΑ"

Μπάνιο – Χτένισμα

Μια ακόμη υπηρεσία που έχει να κάνει με την υγιεινή του σκύλου μας, είναι το μπάνιο.

Το μπάνιο για εμάς τους ανθρώπους, σίγουρα αποτελεί μία απολαυστική διαδικασία και ίσως την πιο χαλαρωτική στιγμή της ημέρας. Όμως για τα περισσότερα σκυλιά δεν συμβαίνει το ίδιο αφού το μπάνιο, για αυτά, αποτελεί συνήθως μια αγχωτική διαδικασία και τη θεωρούν ταλαιπωρία.

Όλοι γνωρίζουμε όμως πως είναι μια απαραίτητη διαδικασία κυρίως όταν ζουν μέσα στο σπίτι μας και παίζουν μαζί μας ή με τα παιδιά μας. Το μπάνιο πρέπει να γίνεται στα σωστά χρονικά διαστήματα ανάλογα με την ράτσα, τον τρόπο ζωής τους και την κατάσταση της υγείας τους.

Όπως όταν κάνουμε μπάνιο εμείς, αποφασίζουμε το ποσό ζεστό θέλουμε το νερό ή τι αφρόλουτρο ή σαμπουάν θα χρησιμοποιήσουμε, έτσι και για τα όμορφα τετράποδά μας υπάρχουν προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο και ολοκληρωμένο μπάνιο.

Η θερμοκρασία του νερού, τα αφρόλουτρα ή τα σαμπουάν που πρέπει να είναι ειδικά για να ακολουθούν το σωστό Ph τους ώστε να μην εμφανίζουν δερματικά προβλήματα, ο τρόπος πλυσίματος και ο τρόπος ξεπλύματος, ο τρόπος στεγνώματος, είναι μερικά από τα θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για την ασφάλεια της υγείας τους.

Στην Dog Grooming προσφέρουμε στο κατοικίδιό σας, ολοκληρωμένη περιποίηση στο μπάνιο και στο χτένισμα, σε προσιτές τιμές χωρίς να χάνεται καθόλου η ποιότητά μας.

Μπάνιο – Χτένισμα

Τα ποιοτικά επαγγελματικά σαμπουάν στο σωστό pH ανάλογα με το τρίχωμα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματος , η ειδική ηλεκτρική μπανιέρα με τη σωστή θερμοκρασία νερού, το σχολαστικό ξέβγαλμα και το υπομονετικό στέγνωμα καθιστούν τον χώρο μας ιδανικό για το μπάνιο και το χτένισμα του σκύλου σας με τρόπο υγιεινό και όσο γίνεται πιο ευχάριστο. Με την ίδια σχολαστικότητα φροντίζουμε για το καθάρισμα του εσωτερικού των αυτιών από τρίχες και κερί κάνοντας χρήση αντισηπτικού στεγνωτικού υγρού.

Κάποια τετράποδα, λόγω ράτσας, χρειάζονται και την διαδικασία απαλλαγής του νεκρού τριχώματος. Χρησιμοποιούμε bluster σύγχρονης τεχνολογίας και χτενίζουμε σωστά το τρίχωμα του κατοικιδίου σας. Τα προϊόντα μας θα δυναμώσουν το τρίχωμά τους χωρίς να βλάψουμε το δέρμα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός για τα αγαπημένα σας τετράποδα, που γίνονται αγαπημένα μας αμέσως! Κάπως έτσι λοιπόν, σας παραδίδουμε έναν πεντακάθαρο και μυρωδάτο σκυλάκο που ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά.

Μπάνιο – Χτένισμα

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι