ΥΠΗΡΕΣΙΑ: "ΚΟΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ"

Κόψιμο νυχιών

Τα νύχια στον σκύλο μας αποτελούν το όπλο τους ενάντια στους διάφορους πραγματικούς ή και υποτιθέμενους εχθρούς αλλά και το μέσον για παιχνίδι, αυτοεξυπηρέτηση και πολλές άλλες καθοριστικές λειτουργίες.

Γι, αυτό χρειάζονται και αυτά την δική τους εξειδικευμένη περιποίηση. Πρέπει να κόβονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συνήθως το χρειάζονται παραπάνω τα μπροστινά τους πόδια. Όλα βέβαια εξαρτώνται από τον χρόνο μεγαλώματος αλλά και από την φθορά τους. Είναι βασικό να τα φροντίζουμε στο σωστό χρονικό περιθώριο γιατί αλλιώς δημιουργούνται προβλήματα στο βάδισμά τους, πόνοι στις πατούσες, μολύνσεις από σπασίματα.

Επειδή το κόψιμο των νυχιών ενός σκύλου είναι μια δύσκολη και αγχωτική διαδικασία για τον σκύλο αλλά και για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί αν προσπαθήσετε να το αναλάβετε εσείς. Μπορεί να το τραυματίσετε άθελά σας και η κατάσταση να αποδειχτεί δύσκολη και για τους δυο σας.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έμπειρους ειδικούς.

Κόψιμο νυχιών

Στην Dog grooming προσφέρουμε σωστό κόψιμο νυχιών με τα κατάλληλα εργαλεία και λιμάρισμα με ηλεκτρικές λίμες για να έχουμε ακρίβεια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι αποφεύγεται η ψυχολογική υπερφόρτωση του κατοικιδίου μας . Επίσης, κερώνουμε τα πέλματα τους ώστε να φύγει από εμάς με τις πιο ανάλαφρες και απαλές πατουσίτσες που είχε ποτέ.

Η υπηρεσία κόψιμο νυχιών, προσφέρεται από εμάς σε προσιτές τιμές χωρίς να μειώνεται η ποιότητα των εργασιών μας.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας κι εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Εμπιστευτείτε μας. Όλα γίνονται γι' αυτά τα υπέροχα πλασματάκια.

Κόψιμο νυχιών

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι