ΥΠΗΡΕΣΙΑ: "ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ"

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Η αγάπη μας γι’αυτά τα πανέμορφα και πιστά τετράποδα συνήθως ξεπερνάει κάθε λογική αφού φροντίζουμε να τους αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο και στη συνέχεια να γίνονται μέλη της οικογένειά μας. Πέραν όμως της φροντίδας του τύπου βόλτα, παιχνίδια, αγκαλιές, τα αγαπημένα μας τετράποδα χρήζουν και μιας πιο ιδιαίτερης φροντίδας και προσοχής όσον αφορά στην υγεία τους. Έτσι χρειαζόμαστε κοντά μας τον δικό τους γιατρό!

Ο Κτηνίατρος φροντίζει για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ασθενειών που προσβάλλουν τα αγαπημένα μας τετράποδα. Αυτό, είναι γνωστό στους ιδιοκτήτες των σκύλων και γι’ αυτό θεωρείται ένας δεύτερος «θεός» για όλους.

Από την στιγμή που έχουμε στην κατοχή μας ένα κατοικίδιο χρειαζόμαστε πάντα τη γνώμη του και την έγκρισή του για οτιδήποτε σημαντικό αφορά την υγεία του αγαπημένου μας σκύλου. Εξάλλου, μέσω του κτηνιάτρου ενημερωνόμαστε συνεχώς όχι μόνο για την υγεία του αλλά και για την συμπεριφορά του. Πόσο μάλλον για την δική μας συμπεριφορά.

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Στην Dog grooming έχουμε συνεργασία με κτηνίατρο που τον χρησιμοποιούμε όταν χρειαζόμαστε τη γνώμη του και τη συμβουλή του κι έτσι παρέχουμε φυσικά αυτή τη δυνατότητα και σε εσάς. Κατόπιν συνεννόησης θα σας παρέχει τις υπηρεσίες του, σε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με τον αγαπημένο σας σκύλο.

Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πληροφορήσουμε αναλυτικά για όλες τις κτηνιατρικές υπηρεσίες που παρέχουμε σε οικονομικές τιμές, πάντα με ασφάλεια και με υπευθυνότητα.

Μία υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει όλες τις υπηρεσίες μας και πηγάζει από μία «χρόνια πάθηση» που λέγεται ΑΓΑΠΗ για τα ζώα.

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι

Κορονωιός και κατοικίδια

Διαβάστε περισσότερα...