ΥΠΗΡΕΣΙΑ: "ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΚΥΛΩΝ"

Κούρεμα σκύλων

Συμφωνούμε όλοι ότι η συντροφιά ενός σκύλου αλλάζει την ψυχολογία μας και διαμορφώνει τη ζωή μας; Συμφωνούμε όλοι ότι σε αυτή την αγάπη εκτός από χάδια θα πρέπει να προσφέρουμε και τη σωστή περιποίηση ώστε ο λατρεμένος μας σκύλος να νιώσει υγιής και όμορφος;

Συμφωνείστε μαζί μας και ελάτε κοντά μας, γιατί η Dog Grooming προσφέρει την Υπηρεσία «Κούρεμα Σκύλου» με ασφάλεια και φυσικά με όλους τους κανόνες υγιεινής.

Οι εξειδικευμένες γνώσεις μας αλλά και η μακροχρόνια εμπειρία που έχουμε, μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε το κούρεμα του σκύλου σας για κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτου μεγέθους, φυλής ή και ιδιαιτερότητας.

Το κούρεμα των σκύλων, αποτελεί μία σύνθετη διαδικασία κυρίως για το ζώο αλλά και για τον ιδιοκτήτη.

Εδώ, στην Dog Grooming, κατανοούμε αυτές τις ιδιαίτερες ψυχολογικές διαθέσεις ,που είναι λογικό να υπάρχουν και προσπαθούμε να απλοποιήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται όλη αυτή τη διαδικασία. Εμείς, καλωσορίζουμε με αγάπη και υπομονή το ζωάκι στον χώρο μας, όπου φροντίζουμε να είναι φιλικός και προσιτός στα μάτια του, προσπαθώντας πάντα να γίνουμε συνεργάτες σε όλο αυτό και να του χαρίσουμε την περιποίηση που του αξίζει.

Κούρεμα σκύλων

Σεβόμαστε τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του, αλλά ταυτόχρονα σεβόμαστε και το ζώο.

Δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα νάρκωσης. Τα φροντίζουμε με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ενώ τα επαγγελματικά μας προϊόντα δίνουν τα αγαπημένα μας τετράποδα ένα αποτέλεσμα όμορφο αισθητικά, υποστηρίζοντας και την υγιεινή τους.

Εμείς θέλουμε και προσπαθούμε, να μην υπάρχει κανένας πόνος και καμία δυσαρέσκεια στο αγαπημένο μας τετράποδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός για τα αγαπημένα σας τετράποδα, που γίνονται αγαπημένα μας αμέσως! Επισκεφτείτε μας κι ελάτε να δείτε τη δική μας «αλήθεια».

Κούρεμα σκύλων

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι

Κορονωιός και κατοικίδια

Διαβάστε περισσότερα...