ΥΠΗΡΕΣΙΑ: "ΝΩΠΕΣ ΚΑΙ ΞΗΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ"

Νωπές Και Ξηρές Τροφές – Κλινική Διατροφή

Είναι γνωστό ότι η σωστή διατροφή του σκύλου αλλά και όλων των ζώων, αποτελεί το κύριο συστατικό για την καλή υγεία τους, την ευημερία τους και την πολύχρονη παρουσία τους δίπλα μας.

Έτσι, πρέπει να είμαστε όλοι πάρα πολύ προσεκτικοί στην επιλογή της διατροφής τους. Η ευθύνη βαρύνει εμάς που πρέπει να τους προσφέρουμε καθημερινά – πάντα μέσα στις οικονομικές δυνατότητές μας - μια σωστή ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή χωρίς υπερβολές.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του σκύλου μας και τη γενικότερη υγεία του για να πορευτούμε σύμφωνα με τον δικό του οργανισμό και να μπορέσουμε να του προσφέρουμε αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη.

Στην Dog Grooming, διαθέτουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα από νωπές και ξηρές τροφές ιδανικές για το τετράποδό σας. Λιχουδιές που θα τον ξετρελάνουν χωρίς να τον βλάψουν, βιταμίνες που θα τον βοηθήσουν και θα τον δυναμώσουν. Στη διάθεσή, πάρα πολλά άλλα προϊόντα διατροφής που καλύπτουν κάθε περίπτωση ή ιδιαιτερότητα. Ειδικά προϊόντα διατροφής που καλύπτουν μία κλινική διατροφή (κλινική δίαιτα) του σκύλου μας ανάλογα με το πρόβλημα υγείας του.

Νωπές Και Ξηρές Τροφές – Κλινική Διατροφή

Ελάτε να τα δείτε από κοντά, να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε για το καλό του σκύλου σας. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας αλλά και τις κτηνιατρικές συμβουλές από τον συνεργαζόμενο κτηνίατρο. Εκμεταλλευτείτε και τις χαμηλές τιμές μας χωρίς να μειώνεται και η ποιότητα των προϊόντων μας.

Εμείς, το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε τον σκύλο σας χαρούμενο, που θα γλείφεται και θα ακτινοβολεί υγεία αφού όλες οι τροφές μας είναι εκλεκτές με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και σε πολύ προσιτές τιμές.

Νωπές Και Ξηρές Τροφές – Κλινική Διατροφή

Σκύλος - Χτένα - Ψαλίδι